HOMELOGIN

KAN IK ALS COÖRDINATOR EEN KIND AFMELDEN?

De coördinator kan kinderen heel nadrukkelijk niet afmelden

Dat is en blijft, whatever de ouders ook als reden opgeven, hun eigen verantwoordelijkheid. En hou dat vooral zo, want als ze erachter komen dat jij dingen kunt die ze zelf horen te doen, dan ben je binnen de kortste keren voor eeuwig het haasje.

Consequent naar de ouders zijn

Je ondergraaft daarmee een van de essenties van het systeem, namelijk dat ouders zoveel mogelijk zelf moeten doen. Het is beter je inspanningen te richten op het disciplineren van ouders, door dit soort verzoeken consequent telkens bij ze terug te leggen. Je zult zien dat ze het heus wel leren.

Uitzonderingen

Wanneer een ouder een keer niet heeft geannuleerd omdat bijvoorbeeld oma is overleden dan kun je de overblijf van die dag nog op €0 stellen (in de COMPLETE LIJST). De dag komt dan wel voor op de declaratie maar als gespecificeerde gratis overblijfbeurt.

Het is natuurlijk wel zo dat je in schrijnende gevallen de hele regie van een ouderaccount naar je toe kunt trekken (dit komt heel soms voor), maar dan moet er toch echt wel van zeer droeve omstandigheden sprake zijn.