HOMELOGIN

ZIJN ER NOG OUDERS ZONDER COMPUTER?

Dit komt hoogst zelden voor. Zeker nu smartphones en tablets zo goedkoop zijn geworden en de meeste basisscholen wi-fi hebben.

Gebruik een computer op school

Als een ouder echt geen PC en geen tablet heeft, dan zou deze zich op school kunnen registreren en gebruik maken van een computer op school (in de mediaruimte of elders). Ze krijgt wel gelijk op het PC-scherm haar inloggegevens te zien tijdens het registratieproces, dus die moeten dan even genoteerd worden.

Ook geen emailadres?

Maar ze zullen dan vermoedelijk ook geen emailadres hebben. In dat geval is een andere ouder mogelijk bereid om die mail te ontvangen en de declaratie te printen. Of eventueel haal jij als coördinator dit account naar je toe met jouw emailadres. Je kunt de declaratie dan printen en overhandigen. Uiteraard draaien deze ouders gewoon mee met de automatische incasso, want dat staat hier helemaal los van.

Maar wel een tablet of smartphone?

Het is te hopen dat deze ouder wel een smartphone heeft, dan kan deze ondanks alles toch zelf reserveren en annuleren. Zo niet, dan zal de ouder ook samen met jou of die andere behulpzame ouder, op een PC van school kunnen reserveren of annuleren.