HOMELOGIN

BACKUP'S MAKEN VOOR JE ARCHIEF

Archivering buiten het systeem

TSO-ASSISTENT maakt backups om de continuïteit te waarborgen. Daarnaast kan de coördinator data exporteren in pdf-formaat en csv-formaat om deze te archiveren buiten het systeem. Na archivering buiten het systeem vigeert het privacybeleid van de school.

PDF- en CSV-formaat

  • PDF-bestanden kun je openen met de gratis Adobe Reader. Ga naar get2.adobe.com/nl/reader.
  • CSV-bestanden kun je openen in een spreadsheet programma. In principe zal dat automatisch in Excel zijn als dat programma op je computer is geïnstalleerd.

Backup van alle declaraties (in pdf)

Ga naar DECLARATIE en klik op PER MAAND (uiteraard pas nadat je hebt gecontroleerd dat alle presentie van die maand geaccordeerd is en deze dus niet meer zal veranderen). Tenslotte klik je beneden op DOWNLOADEN. Als je alles wilt bewaren moet je dit dus elke maand doen.

Backup van alle vergoedingspecificaties (in pdf)

Ga naar VERGOEDING en klik op PER MAAND (uiteraard pas nadat je in het rooster gecontroleerd hebt of de aanwezigheid klopt en deze niet meer zal veranderen). Tenslotte klik je beneden op DOWNLOADEN. Als je alles wilt bewaren moet je dit dus elke maand doen.

Backup van rooster en de productiecijfers (in pdf)

Ga naar MAANDLIJSTEN selecteer met de pijltoetsen in de kalender een maand en klik op DOWNLOADEN boven de kalender. De maandlijst bevat naaste de productiecijfers tevens het complete rooster van die maand. Als je alles wilt bewaren moet je dit dus elke maand doen.

Backup van het logboek (in pdf)

Ga naar LOGBOEK, selecteer m.b.v. de pijltoetsen de gewenste maand en klik op DOWNLOADEN. Als je alles wilt bewaren moet je dit dus elke maand doen.

Backup van het kasboek (in csv)

Ga naar KASBOEK en klik rechtsboven op OVERZICHT. Daarna vind je onderaan het scherm een knop EXPORTEREN.

Backup van de leerlingen, ouders en medewerkers (in csv)

Je gaat naar INSTELLINGEN. Daar vind je rechtsboven naast het vraagteken een knop EXPORTEREN. Als je daar op klikt dan krijg je een map met drie csv-bestanden: ouders, tso-krachten en kinderen. Overigens bevatten deze bestanden geen gegevens betreffende reserveringen, beschikbaarheid, declaraties en vergoedingen. Uiteraard bevatten ze evenmin de gegevens van verwijderde accounts van ouders, kinderen en krachten.