HOMELOGIN

DE COMPLETE LIJST

Alle kinderen uit alle groepen van één dag op één lijst

De complete lijst is de complete presentielijst die alleen de coördinator kan inzien. Je vind hem via MENU > OVERDRACHT, helemaal onderaan: COMPLETE LIJST. Wat is nu het nut van de complete lijst?

Compleet, completer, compleetst

Een complete lijst is er zowel voor geaccordeerde dagen als voor niet geaccordeerde dagen. Een complete lijst in de toekomst of het verleden, kan altijd nog completer worden al naar gelang er handmatige toevoegingen c.q. reserveringen bijkomen. Zijn alle onderliggende groepen geaccordeerd (zie de lijst AKKOORDSTATUS), dan is de lijst daadwerkelijk compleet.

Zoeken

Omdat alle kinderen uit alle groepen getoond worden in de complete lijst kun je ze allemaal tegelijk sorteren op een eigenschap zoals achternaam of groep. Je kunt de complete lijst dus gebruiken om te zoeken.

Incidentele overblijfbeurten vrijstellen van betaling

Je kunt een kind vrijstellen voor die dag door op het blauwe euroteken te klikken - het wordt dan rood. Die overblijfbeurt wordt later op de ouderdeclaratie gecrediteerd. Klik nog een keer op het euroteken en het wordt weer blauw - nu is het weer betaalde overblijf geworden. Na accorderen kun je dit niet meer wijzigen.

Vinken op papier

Je kunt de complete lijst ook uitprinten in de sorteervolgorde die je zelf hebt gemaakt. Je krijgt dan één lange, complete presentielijst. In sommige situaties kan het handig zijn om dan op papier te vinken en het later in te voeren.