HOMELOGIN

DE FUNCTIE 'MAG MET EEN VRIENDJE/VRIENDINNETJE' MEE VOOR COÖRDINATOREN

Overblijfvoorwaarden

Wat je als coördinator moet doen wordt primair bepaald door wat je in overleg met de directie hier over hebt vastgelegd in de overblijfvoorwaarden: De precieze regels, voorwaarden, verantwoordelijkheden en betaling.

TSO-ASSISTENT in geen partij in deze

Wij faciliteren slechts het wel of geen toestemming geven. Waar precies toestemming voor wordt gegeven, bepaalt de school. Deze dient dit uiteraard goed te communiceren met de ouders.

De functie 'mag met vriendje/vriendinnetje mee' is optioneel

Onder INSTELLINGEN kan de coördinator deze functie in- of uitschakelen. Is de functie uitgevinkt dan wordt aan de ouders, onder hun kindgegevens, niet lager deze mogelijkheid getoond. In de presentielijsten worden dan geen M-en ('Mag Mee') meer getoond.

De gevolgen van in/uitschakelen

Heb je deze functie enige tijd gebruikt en hebben ouders bij hun kindgegevens aangevinkt dat hun kind inderdaad met een vriendje/vriendinnetje mee mag, maar besluit de coördinator deze functie bij nader inzien uit te schakelen dan blijven de gegeven toestemmingen (de blauwe M-en) bewaard in de database. Schakel je de functie enige tijd later opnieuw in dan komen de ooit gegeven M-en weer terug.

Ouders informeren

Je zult de ouders in dat geval per collectief bericht hierover moeten informeren: Het zou kunnen dat zij inmiddels van mening zijn veranderd. Ze moeten dan inloggen en de toestemming ontvinken.

Wat doet de coördinator als bij vriendje/vriendinnetje is overgebleven?

Er was voor het kind gereserveerd dus het moet als aanwezig worden gevinkt, anders krijgen de ouders immers een systeemmail onafgemelde afwezigheid. Afhankelijk van de afspraken op jouw school kun je de betaling laten zoals die is of hem voor deze overblijfbeurt uitschakelen in de complete lijst.

Zie ook wat moet ik doen als een kind bij een vriendje/vriendinnetje wil eten?