HOMELOGIN

IK WIL EEN MEDEWERKER INROOSTEREN MAAR DAT LUKT NIET

De dag moet een tso-dag zijn

We gaan er vanuit dat je in de kalender bij WEL-NIET TSO al hebt aangegeven dat de bewuste dag een tso-dag is. Voor dagen dat er geen overblijf is kunnen medewerkers zich niet beschikbaar stellen en kun jij ze niet inroosteren.

Eerst beschikbaar stellen, daarna inroosteren

Je kunt een medewerker voor een bepaalde dag pas inroosteren (aanvinken) als deze te kennen heeft gegeven dat ze die dag beschikbaar is. Iedere medewerker moet dus inloggen en dat eerst even in haar kalender onder ROOSTER zelf aangeven.

Structurele beschikbaarheid en structureel ingeroosterd

Medewerkers kunnen zich structureel beschikbaar stellen voor vaste dagen in de toekomst. Jij kunt deze medewerkers vervolgens structureel inroosteren op die dagen. Dit doe je door bij ROOSTER op de naam van een medewerker te klikken en vervolgens de vaste dagen aan te vinken. De structurele inroostering gaat in vanaf de dag dat je het aanvinkt (dus geen terugwerkende kracht).

Let op bij structurele inroostering

Als je veel medewerkers structureel inroostert en er verloop is onder hen, dan blijf je zitten met inroostering in een verre toekomst voor medewerkers die inmiddels niet meer meedoen. Die inroosteringen moet je dan allemaal verwijderen.

Zodra je echter het account van de medewerker verwijdert, verdwijnen ook direct alle toekomstige inroosteringen.