HOMELOGIN

KAN IK EEN OFFERTE OF OVEREENKOMST MET TSO-ASSISTENT KRIJGEN OP PAPIER?

Offerte

Het ligt in de aard van onze prijsberekening dat een offerte niets verduidelijkt en eigelijk niet mogelijk is. We kunnen simpelweg geen vast bedrag noemen omdat de kosten voor de school afhangen van het aantal keren dat een kind overblijft. Voor elke keer dat een kind overblijft betaalt de school immers een klein bedrag. De eerste twee maanden zijn gratis. Verder zijn er geen kosten. Daar is eigenlijk alles al mee gezegd!

Overeenkomst

Het ligt in de lijn van moderne online dienstverlening dat ook onze service vrij opzegbaar is waardoor een contract in feite overbodig wordt. Daarbij komt dat een mondelinge overeenkomst ook rechtsgeldig is. We willen onze klanten bovendien niet belasten met verplichtingen aan hun kant.

Onze verplichtingen

Neemt niet weg dat wij verplichtingen hebben t.a.v. het goed functioneren van onze dienst; daar zijn we ons zeer van bewust en daarbij komt dat het nakomen ervan uiteraard ook in ons eigen belang is.

Kosten worden vermeld op de website

Op onze website vind je onder VRAGEN duidelijke informatie over de kosten, bijvoorbeeld dat de eerste twee maanden gratis zijn en we geen plotselinge prijsverhogingen zullen doorvoeren.

Wil je toch 'iets op papier'?

Wil je hetgeen is afgesproken toch wat tastbaarder maken kunnen we het kostenverhaal op papier zetten en ondertekenen. Misschien vind je dit gevoelsmatig prettiger, juridisch voegt het niets toe.